Pátek, 26 dubna, 2024
ČlánkySDH Čelákovice

Hasičský ples 2020

Dne 18.1.2020 proběhl v pořadí již IV. Hasičský ples sboru dobrovolných hasičů Čelákovice.

Stejně jako v minulých letech, i tento ples pomáhal. Tentokrát desetiletému chlapci Davídkovi, který onemocněl závažnou nemocí a tou je Leukémie.

Ples si za krátkou dobu získal své jméno a díky tomu byl během 14 dnů plně vyprodán. Jako každý rok nám hrály kapely Dekameron band a Feferon. V letošním roce kulturní vložku obstarala děvčata ze Sportovní akademie Vlaďky Barešové s ukázkou komerčního a sportovního aerobiku a Tomáš Zedek se svou adrenalinovou ukázkou biketrialu při které některým, obzvláště dobrovolníkům chvílemi tuhla krev 😊

V průběhu večera došlo k předání finanční pomoci tatínkovi Davídka a to částkou – nádherných 44.949,- Kč.

Protože je Dáda malý baskeťák, byl předán i dárek a to basketbalový dres z české reprezentace a dres týmu Nymburk, který věnoval a předal p. Vladimír Špička.

Dovolte mi touto cestou poděkovat všem dárcům, sponzorům, návštěvníkům plesu, členům sboru a naší moderátorce, díky kterým jsme mohli vybrat tuto sumu. Je to pro nás obrovská výzva a hnací motor do dalších let, protože víme, že pomáhat se vyplácí.

Chcete-li být i vy součástí našeho plesu a chcete s námi pomáhat, zapište si termín 23.1.2021 kdy se uskuteční v pořadí již V. Hasičský ples sboru dobrovolných hasičů Čelákovice . Děkujeme

SDH Čelákovice