Sobota, 27 dubna, 2024
ČlánkySDH Čelákovice

Hasičský ples 2024

Dne 27.1.2024 se konal již 6. Hasičský ples SDH Čelákovice.

6 plesů, 6 příběhů, 6 rodin, kterým jsme se rozhodli společně s vámi pomoci a které se staly i našimi rodinami s nimiž jsme stále v kontaktu.

V letošním roce byl ples určen pro Maxíka. Malého bojovníka trpícího Kleefstra syndromem. Jedná se o velmi vzácnou genetickou vadu, která postihla v současné době cca 300 lidí na celém světě. Díky návštěvníkům plesu a sponzorům, kteří nás podporují, jsme během večera mohli rodině předat částku 28.560,-Kč. Tato částka však nebyla finální. I po předání kasičky Maxíkovi, se našli dárci, kteří buď přihodili do kasičky, nebo přímo poslali příspěvek na transparentní účet, který je 123-5839130217/0100. Pokud by chtěl kdokoliv z vás přispět, máte možnost.

Dovolte nám, abychom touto cestou poděkovali vám všem kdo se na našich plesech podílíte. Ať už jako návštěvník, nebo jako sponzor. Víme, že bez vás by nebyl ples vždy vyprodán a my nemohli na konci každého plesu rodinám předávat kasičku. V dnešní době je důležité vážit si dobrých věcí, dobrých skutků, dobrých lidí. Proto děkujeme, že do toho s námi vždy jdete a chcete společně s námi pomáhat.

Další ples se uskuteční 18.1.2025 a my vám už teď slibujeme, že bude stát za to.

Další fotky z plesu najdete v galerii.

Vaši Hasiči Čelákovice