Středa, 24 dubna, 2024
ČlánkySDH Čelákovice

Ocenění pana Miloše Fridricha titulem ZASLOUŽILÝ HASIČ

20. listopadu 2006 proběhlo v prostorách Přibyslavského zámku ocenění starosty sboru dobrovolných hasičů města Čelákovice pana Miloše Fridricha nejvyšším možným oceněním a to titulem Zasloužilý Hasič.

Titul byl předán z rukou starosty SHČMS ing. Karla Richtera a jeho náměstků ing. Jana Karga a Josefa Netíka. Mezi prvními gratulanty byl i starosta OSH Praha východ pan Oldřich Lacina.

Pan Miloš Fridrich byl mezi hasiče přijat v roce 1960 a to sborem obce Jirny, kde působil až do roku 1973 kdy se přestěhoval do města Čelákovice. Ve zdejším sboru působil několik funkčních období jako revizor, jednatel a staral se i o odbornou přípravu. V roce 1982 byl zvolen za předsedu tehdejší základní organizace a nyní je její starostou. Dlouhá léta byl členem okresního výboru a členem okresní revizní a kontrolní komise. Do rozdělení naší republiky byl členem federálního výboru.V součastné době zastává funkci předsedy revizní a kontrolní komise při okresním sdružení hasičů Prahy východ. Ve sboru nadále patří k příkladným hasičům, podílí se na všech akcích a to ne jenom ve sboru ale i v rámci okresního sdružení hasičů Praha východ.

Touto cestou bych chtěl za všechny členy sboru panu Fridrichovi poděkovat za vše co pro nás dělá a popřát mu pevné zdraví a elán do další práce.

Michal Šimmer

Obrázky:

Kliknutím na malou verzi obrázku otevřete obrázek v plné velikosti