Pátek, 26 dubna, 2024
ČlánkySDH Čelákovice

Opět jsme bilancovali

Dne 20. ledna 2007 jsme se sešli opět po roce, abychom zhodnotili svoji práci za rok 2006 a to za účasti 43 členů a 25ti hostů. Našeho výročního zasedání se zúčastnili starosta města pan Ing. Bohumil Klicpera, velitel stanice HZS ve Staré Boleslavi pan npr. Jan Vrzal, za OSH PV pan Kofroň. Dále se zúčastnili zástupci z okolních a spřátelených sborů a to ze Staré Boleslavi, Brandýsa nad Labem, Káraného, Úval, Nových Jiren, Jiren, Záp, Sudova Hlavna a Městce Králové.

Zprávy o činnosti sboru se jako již tradičně ujal starosta sboru pan Miloš Fridrich (viz zpráva starosty). Po přečtení zprávy o činnosti bylo předáno několik věrnostních medailí a to panu Vicherovi za deset let, panu Jirkovskému za třicet let a panu Červinkovi za úctyhodných čtyřicet let.Po předání ocenění došlo k doplňující jednohlasné volbě nového velitele jednotky, kterým se stal pan Jiří Hanzl. Odstupujícímu veliteli jednotky panu Milanu Muchovi se dostalo písemného poděkování za jeho šestiletou práci v této funkci.

V závěrečné diskusi vystoupili jak zástupci okolních sborů, tak i starosta města, velitel stanice HZS ve Staré Boleslavi, zástupce OSH PV tak i člen zastupitelstva pan Duník.
Činnost našeho kolektivu byla hodnocena kladně, podle diskutujících je na vysoké úrovni. Dostalo se nám poděkování ze stran jak ZHS tak vedení města. A to jak za práci výjezdové jednotky tak i za práci s mládeží. Největší odměnou pro nás bude zcela jistě obměna a nákup nové techniky. Po skončení výroční valné hromady bylo podáno občerstvení a pokračovala debata a zábava zúčastněných.

Michal Šimmer

Obrázky:

Kliknutím na malou verzi obrázku otevřete obrázek v plné velikosti.